Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja

PRODAJNO – PLAČILNI POGOJI

Kupec potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom Prodajno-plačilnih pogojev. Naročilo zavezuje ponudnika in kupca ter ima značaj pogodbe. Naročilo (preko e –pošte) se skupaj z računom hrani pri dobavitelju. Za morebitno izgubo, ki jo povzroči prekinitev, sprememba, odstranitev ali nedostopnost storitev elektronskega komuniciranja, žal ne moremo odgovarjati.

DOSTAVA

Naročene izdelke, ki so na zalogi, vam bomo poslali v treh delovnih dneh od prejema naročila. Navedeni rok začne teči od naslednjega dne po prejemu naročila. Izdelki po naročilu bodo izdelani in odposlani v dogovorjenem roku, ki je odvisen od razpoložljivosti materialov in zahtevnosti izdelave. Za pošiljanje izdelkov po povzetju zaračunavamo poštnino po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Račun prejmete v pošiljki skupaj z izdelki. Plačilo je možno po predračunu.

REKLAMACIJA

Kupec –potrošnik ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga, dobavitelju sporoči na e -naslov info@perunika-janusha.si, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je sporočilo oddano v roku. Edini strošek, ki v zvezi z odstopom od pogodbe bremeni potrošnika, je neposredni strošek vračila blaga. Slednje mora vrniti dobavitelju najpozneje v tridesetih dneh po sporočilu o odstopu.V primeru reklamacije mora kupec izdelke vrniti na naš naslov v enaki embalaži, nepoškodovane, kot jih je prejel. V primeru upravičene reklamacije vam bomo izdelali nov izdelek ali vrnili denar. Če izdelava nadomestnega izdelka ni izvedljiva, vam bomo v roku 7 dni po prejemu reklamiranih izdelkov, vrnili celotno kupnino. Od izvedbe naročila lahko odstopimo v primerih, če je prišlo do očitne napake oz. naročilo ni bilo izvedeno v skladu s Prodajno-plačilnimi pogoji in ko izdelka ne moremo dobaviti, ker na voljo ni ustreznega materiala.

Varstvo osebnih podatkov in druga določila

Kupec z nakupom dovoljuje, da dobavitelj vodi osebne podatke kupca. Zavezujemo se, da bomo s podatki o kupcu ravnali v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov in ostalih predpisov, ki urejajo to področje. Podatkov o kupcu pod nobenim pogojem ne bomo posredovali tretjim osebam. V primeru težav vas prosimo, da nas z njimi seznanite po e -pošti. Potrudili se bomo, da jih bomo rešili v obojestransko zadovoljstvo. Janusha, Janja LoštrekOsebno dopolnilno delo je v seznam AJPES-a vpisano pod zap. št. 11771

V primeru težav vas prosimo, da nas z njimi seznanite po e -pošti.
Potrudili se bomo, da jih bomo rešili v obojestransko zadovoljstvo.

Janusha, Janja Loštrek

Osebno dopolnilno delo je v seznam AJPES-a vpisano pod zap. št. 11771

Nakit oživi takrat, ko ga nadenemo nase in nas oplemeniti
s svojo sporočilnostjo, ali pa mu me vdahnemo dušo, da še bolj zažari.
Scroll to Top