Predstavitev kolekcij

- VESNA je boginja pomladi, ki – v naša življenja nosi svetlobo, upanje in nov začetek. Nakit iz čudovite idrijske čipke se iz leta v leto - nenehno izpopolnjuje in kombinira z različnimi materiali. Kolekcija Vesna predstavlja kombinacijo nežnih idrijskih čipk in barvastih robustnih žic, ki predstavljajo nasprotje tako, kot je ženska na eni strani nežna, na drugi strani močna – nepremagljiva. Enako nasprotje predstavljajo masivni obeski v kombinaciji z nežno tekstilno verižico iz organze ali satena. Cenovni razpon prikazanih kosov nakita je od 25,56 EUR do 70,00 EUR.

- MORANA je fatalna ženska boginja Zemlje, ki je po zimskem premoru in očiščenju z vodo ponovno postala rodovitna. Kolekcija Morana obsega modne masivne ogrlice, prstane, zapestnice, broške, sponke za lase in uhane. Izdelani so iz barvnih aluminijastih in drugih žic do maksimalnega premera 2 mm ter ploščatih žic debeline 1 mm in višine 5 mm. Ogrlica je iz kovine – v večini nastavljiva dolžina obsega vratu. Prstani in zapestnice imajo nastavljiv obseg. Cenovni razpon večine prikazanih kosov nakita je od 6,67 EUR do 30,00 EUR. 

- ŽIVA – boginja vsega najsvetejšega življenja in plodnosti. Klasje v njenem naročju simbolizira uspeh. Kolekcija Živa obsega pestro paleto izdelkov, primernih predvsem za vsakodnevno uporabo - služba, poslovni sestanek, šola, kava s prijateljico, zmenek, obisk najdražjih ... Za čas, ki predstavlja večino okoliščin, ki spremljajo ženske današnjega časa. Izdelan je iz barvnih aluminijastih in drugih žic do maksimalnega premera 2 mm in ploščatih žic debeline 1 mm in višine 5 mm. Ogrlica je iz organze ali kombinacija organze in satena različnih dolžin. Prstani in zapestnice imajo nastavljiv obseg. Cenovni razpon večine prikazanih kosov nakita je od 6,67 EUR do 30,00 EUR.

- VILA ZLATOLASKA – mitološko bitje naklonjeno ljudem. Vile in rusalke so čudovita bitja s krili in izjemnimi močmi. Živijo v naravi in so silovite bojevnice, ki imajo tudi zdravilne moči. Kolekcija Vila Zlatolaska obsega nežnejši nakit iz tanjših aluminijastih, bakrenih, posrebrenih ali pozlačenih žic z elementi Swarovski. Ogrlice so najpogosteje ročno sukane. Zaradi udobnejšega zapenjanja so najpogosteje uporabljene magnetne sponke. Ko verižica izgubi obliko, se jo preprosto naravna s potegom dveh prstov (priporočamo uporabo mehke krpice zaradi istočasnega čiščenja). Cenovni razpon večine kosov prikazanega nakita je od 11,11 EUR do 23,33 EUR.

- OKRASKI ZA DOM so izdelani iz enakih materialov kot nakit. Prikazani so vzorčni modeli. Izdelava v vseh razpoložljivih barvah žic, perl in elementov Swarovski.